Op een creatieve manier leer je alles van feesten en tradities. Iets vieren doe je meestal samen. De cursus “creatieve feestdagen” is een cursus van 10 weken voor kinderen samen met hun ouders of grootouders.

In deze cursus spelen kinderen de hoofdrol. Hoe beleven zij Koningsdag, hun eigen verjaardag, Kerstmis. Welke vader heeft Vaderdag bedacht? De cursus geeft een creatief antwoord op deze vragen.

Iedere les start met een feestdag of traditie uit Nederland. Vervolgens ga je creatief aan de slag bijvoorbeeld door een echt gebruiksvoorwerp te maken van keramiek (klei en glazuur). Maar ook door tekenen, knutselen, schilderen en zelfs toneel spelen.

De lessen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2,5 tot en met 6 jaar samen met een begeleider (ouder of grootouder).

Per leeftijdscategorie is er een passende invulling van de les. Maar creatief uitleven is het belangrijkst.

De lessen worden gegeven door Elena, gediplomeerd docent,  en Patricia, kindercounselor/dyslexiecoach. Beiden docenten hebben veel ervaring met lesgeven en begeleiding van kinderen. Op www.patriciavandreven.nl en www.krejeer.com kun je meer informatie over deze docenten vinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patricia van Dreven 06-4757 6381.

Aanmelden kan via de website (bij contact) of per email info@krejeer.com

Contact info

Elena Kerkhof-Petrova
Alexander Verhuellstraat 12
6717 JB Ede
Telefoon: 06 275 96017
KvK: 56129785